کمبوزه

Images

کمبوزه

کمبوزه

کمبوزه: میوه ای دلچسب و پرخاصیت

کمبوزه که نام های دیگری مانند کمبیزه یا کالک میز شناخته می‌شود میوه کال و نارس طالبی و خربزه می‌باشد. این میوه طعمی شبه خیار و ظاهری گرد یا بیضی مانند دارد. کمبوزه در فصل تابستان به وفور یافت می شود و میوه ای ایده آل برای رفع عطش و گرمازدگی است.

تاریخچه کمبوزه:

شواهد حاکی از آن است که این میوه از ابتدا در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی کشت می شده و سپس به سایر نقاط جهان از جمله اروپا، آفریقا و آمریکا راه یافته است. در ایران نیز کمبوزه از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفته و در بسیاری از مناطق کشور کشت می شود.



انواع کمبوزه:

کمبوزه میوه کال و نارس خربزه و طالبی می‌باشد.

ارزش غذایی کمبوزه:

کمبوزه منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. این میوه به طور خاص غنی از ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم و ویتامین B است. این میوه حاوی مواد معدنی مانند روی، مس و پتاسیم نیز می‌باشد.



خواص کمبوزه:

تقویت سیستم ایمنی: ویتامین A و ویتامین C موجود در کمبوزه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
مناسب برای بانوان باردار: کمبوزه به دلیل داشتن ویتامین های فراوان برای بانوان باردار توصیه می‌شود.
کاهش استرس: ویتامین B6 موجود در کمبوزه می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.
سلامت چشم: ویتامین A موجود در کمبوزه به حفظ سلامت چشم و پیشگیری از بیماری های چشمی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا کمک می کند.

روش های مصرف کمبوزه:

کمبوزه را می‌توان به صورت خام، بورانی، استفاده در غذا، ترشی و... استفاده کرد.


برای اطلاع از آخرین مطالب می‌توانید آسان غذا را در تمامی شبکه های اجتماعی دنبال کنید.